Profesionální řidiče najdete na Truckjobsu

Využijte služby největšího specializovaného portálu pro řidiče a dopravní firmy.

Reference

Aneta Javůrková, Back office
EOP & HOKA s.r.o.

Naše spolupráce s Truckjobs trvá pouze pár měsíců, ale efektivita je více než znatelná. Bezvadně cílená inzerce i reklama společnosti. Nejvíce účinný je jejich propojení se sociálními sítěmi. Osobně si velice vážím individuálního přístupu, vstřícnosti a praktických rad, stále dobře naladěného, pana Tomáše Bicery. Jen tak dál. Děkujeme.

Lukáš Pešta, náborář
LECHNER CZ, s.r.o.

Naše firma Lechner CZ s.r.o. využívá portál Truckjobs již několik let a poskytuje nám dobrou úroveň prezentace naší firmy a pracovních nabídek u nás a tím pozitivně podporuje nábor nových zaměstnanců. Velmi pozitivně hodnotíme funkci propojení se sociálními médii, která umí ještě více zacílit na požadovanou skupinu řidičů.

František Kynzl, Disponent dopravy
Log-X CZ, s.r.o.

Za naší společnost Log-X CZ bychom chtěli poděkovat TRUCKJOBS za skvělou spolupráci. Díky inzerátům jsme získali 4 kvalitní řidiče, kteří u nás spokojeně pracují již druhým rokem. Dále díky možnosti inzerovat nábor dopravců na vytěžování se náš smluvní vozový park rozrostl o několik skvěle fungujících partnerů. V historii jsme vyzkoušeli několik cest jak inzerovat, ale TRUCKJOBS je pro nás a naše potřeby nejefektivnější s přesným zaměřením na cílovou skupinu.

Karel Chýle, manažer provozu
Autodoprava Hod s.r.o.

Portál Truckjobs.cz od Institutu silniční dopravy Česmad Bohemia využíváme pravidelně již několik let zejména v oblasti nabídky práce pro řidiče. Z našich 30 řidičů jich je v současné době zaměstnáno pět, kteří získali informace o naší společnosti prostřednictvím Truckjobu a po přijímacím pohovoru se stali našimi plnohodnotnými zaměstnanci. Bohužel trh práce v oboru řidič trpí v posledních letech nejen nedostatkem pracovníků, ale také obrovskou fluktuací řidičů, z nichž jsou někteří ochotni neustále měnit zaměstnavatele ať už s vidinou vyšší odměny, což je pochopitelné, nebo i s představou menších pracovních a časových nároků na vykonanou práci.
Portál Truckjobs je významným hráčem na trhu práce ve specifickém oboru dopravy a významným partnerem pro dopravce i řidiče. Díky za dobře odváděnou práci.

Milan Čmiko, jednatel
CM TRANSPORT TACHOV s.r.o.

Inzertní portál Truckjobs využíváme asi čtyři roky v posledních třech letech více intenzivněji. Vzhledem k tomu, že potřebujeme řidiče na různých místech v ČR, je pro nás tento portál výhodou, kdy zadáváme inzerát na jednom místě elektronicky. Je to mnohem jednodušší než přes místně příslušné Úřady práce. Další výhodou tohoto portálu je opravdu to, že si velké množství řidičů na portál Truckjobs zvyklo a ty nabídky čtou a reagují na ně. Naše společnost doplňuje stav řidičů téměř výhradně přes tento portál a daří se nám to. Výhodou je i to, že portál hlídá i nepodložené a vulgární výpady některých řidičů vůči inzerentovi na sociálních sítích a stále své služby rozšiřuje a vylepšuje. Se službami tohoto portálu jsme velice spokojení a doufáme, že se nám bude dařit i nadále získávat tímto způsobem nové řidiče.

Oldřich Grill, prokurista společnosti
LAGARDE SPEDITION spol. s r.o.

S portálem Truckjobs spolupracujeme již od roku 2017. Pro nás jako dopravce představuje portál ucelený nástroj pro získání prvotního kontaktu s potencionálními novými řidiči. Kontakt navíc můžeme získávat i z naší strany, vyhledáváním v databázi aktivních životopisů. Truckjobs zavádí během roku vždy řadu novinek, které aktivně využíváme. Zatím je pro nás jediným portálem, který spolupracuje i se sociálními sítěmi v oblasti silniční dopravy. Za nás výborný nástroj s velkým potenciálem pro získávání nových zaměstnanců v této branži i v budoucnu.

Kateřina Nazarová, HR Manager
MOSOLF Automobillogistik s.r.o.

S Truckjobs spolupracujeme již řadu let, neboť se specializuje výhradně na propojení dopravců s řidiči, což je přesně to, co potřebujeme. Se službami jsme maximálně spokojeni. Přestože na trhu existuje celá řada pracovních portálů, Truckjobs vyniká především svým osobním přístupem a kvalitní komunikací. S panem Bicerou, ředitelem Truckjobsu, jsme v pravidelném kontaktu jak osobně, tak i po telefonu či přes e-mail. V přiměřené míře se zajímá, jak se nám daří obsadit volné pracovní pozice v naší společnosti a přichází s přínosnými podněty pro upoutání pozornosti řidičů, kteří jsou, jak víme, nedostatkovým zbožím napříč odvětvími. Iniciativně vymýšlí nové a nové způsoby i podoby inzerce. Spolupráci s Truckjobs hodnotím velice kladně a mohu ji vřele doporučit.

Truckjobs.cz v číslech

3138 Registrovaných řidičů
1164 Řidičů hledá aktuálně práci
54 Aktivních inzerátů a nabídek práce
100 Aktivních firem hledajících řidiče
Z tisku

Získejte 1 rok mezi řidiči za 1300 Kč

Chcete být více vidět mezi řidiči? Poskytnout jim informace, kontakty a ukázat jim, kde sídlíte? Máte firemní webové stránky a chcete na ně řidiče přivést? Využijte adresář dopravců na Truckjobsu. Budete mezi řidiči vidět na interaktivní mapě dopravců a udržíte s nimi snadno kontakt.

Zobrazit více
Z tisku

Nabídněte práci řidičům ze zahraničí

Nedaří se vám obsadit volná pracovní místa? Nabídněte je řidičům ze zahraničí. Na Truckjobsu využijte databázi zahraničních řidičů, kteří mají o práci v České republice zájem.

Zobrazit více
Z tisku

V Česku chybí 20 tisíc řidičů kamionů. Zájem o práci může zvýšit výstavba odpočívadel i podpora škol

Jak vyřešit trvající nedostatek řidičů nákladních aut? Na to se zaměřila Mezinárodní unie silniční dopravy. Ve spolupráci s jednotlivými národními organizacemi dává dohromady plán, ve kterém popisuje jednotlivé body, jak profesi zatraktivnit a přilákat k ní víc zájemců.

Zobrazit více
Z tisku

Máme více než 11 000 fanoušků na Facebooku! Děkujeme.

Na našem Facebooku nás již sleduje více než 11 000 fanoušků, řidičů, řidiček a dopravních firem, kteří si naše stránky a náš Facebookový profil oblíbili a denně jej navštěvují.

Zobrazit více
Uchazečů()

Registrovaní řidiči

Řidiči Ostatní uchazeči Všechny údaje jsou aktuální, uchazeči je pravidelně potvrzují.
Výběr krajů
Řidičské oprávnění
ADR
Druh dopravy
Druh dopravy
Zájemci o řidičské oprávnění
Hledá práci
Kraje:
Je nám líto, pro zadané parametry nemáme v tuto chvíli nabídku.
Zkuste to prosím znovu za pár dní.
Výběr krajů
Jazková znalost
Hledá práci
Kraje:
Je nám líto, pro zadané parametry nemáme v tuto chvíli nabídku.
Zkuste to prosím znovu za pár dní.
Jméno
Číslo
Doprava
PPZR
Psych. vyšetření
Chce řidičák
Praxe
C
C+E
D
D+E
Karta DT
Hledá práci
MARIO O.
4897
VKD
 
 
 
5
2
 
 
 
 
Martin P.
6101
VKD
 
 
 
3
 
 
 
 
 
Miloslav Š.
4781
VKD
 
 
 
33
31
14
14
 
 
Pavlos M.
5531
VKD
 
 
 
20
10
 
 
 
 
Lukáš K.
4972
VKD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Patrik F.
6280
VKD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lubomír B.
6291
MKD
 
 
 
 
11
 
 
 
 
Josef H.
3334
VKD
 
 
 
4
4
 
 
 
 
Antonin H.
5779
MKD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antonín Č.
6187
VKD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Radovan R.
6295
VKD
 
 
 
 
8
 
 
 
 
Vojtěch D.
6282
VKD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Martin Š.
5722
VKD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tomáš P.
5711
MKD
 
 
 
6
3
 
 
 
 
Marek B.
6294
MKD
 
 
 
1
 
 
 
 
 
Richard B.
1749
VKD
 
 
 
17
17
17
17
 
 
Miroslav M.
5958
MKD
 
 
 
25
1
 
 
 
 
Tomáš K.
6292
VKD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jiří O.
5165
VKD
 
 
 
2
 
 
 
 
 
Zbyněk Z.
4199
VKD
 
 
 
 
33
 
22
 
 
Zobrazit další (+20)
Jméno
Číslo
Požadovaná pozice
Úvazek
Jazykové znalosti
angličtina
němčina
ruština
Hledá práci
Vladimír R.
6223
provozní technik
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
MANOJKUMAR S.
6153
Any
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
HORVAT M.
6110
rychlá nabídka půjčky pro každého
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
Holnova J.
6068
Nebankovní půjčka Nebankovní půjčka s velmi relevantní úrokovou sazbou, velmi rychlá a spolehlivá částka od 20 000 Kč do 80 000 000 Kč/euro pospěšte si a opravte, pokud potřebujete urgentní opravu půj
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
petrova s.
6064
petrova
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
Tomáš H.
5744
dispečer,spediter
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
Libor Z.
5638
Sales manager/deklarace
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
Jiří Š.
5593
Solo
Práce na částečný úvazek
 
 
 
 
Natalie B.
5424
dispecer
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
Lexi H.
5347
MAnager
Práce na částečný úvazek
 
 
 
 
Oleksndr C.
5268
Řidič MKD
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
Lenka V.
5259
Řidička CE
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
Adam F.
5202
Dispečer
Práce na částečný úvazek
 
 
 
 
Josef P.
4933
C, C+E
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
Stanislav V.
3907
Ridic
Nezadáno
 
 
 
 
Oldřich H.
4769
Manažer
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
Jakub G.
4793
Servisní oddělení, dispečer atd...
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
Pavlína T.
4715
manager, dispečer
Nezadáno
 
 
 
 
Martin Š.
4388
řidič
Práce na částečný úvazek
 
 
 
 
Jirka H.
4368
5idič
Práce na plný úvazek
 
 
 
 
Zobrazit další (+20)
Uchazečů(45)

Databáze zahraničních řidičů

V databázi najdete zahraniční řidiče, kteří hledají pracovní uplatnění v České republice. Řidiči se mohou do databáze sami zaregistrovat a jimi zadané informace jsou následně ověřeny.

Chcete zaměstnat zahraniční řidiče? V databázi si můžete prohlédnout profily uchazečů. Z detailu karty vybraného řidiče můžete požádat o zaslání kontaktních údajů. Vybraný řidič je poté pro vás zarezervován pro další jednání.

Zaslání kontaktních údajů uchazeče je zpoplatněno: viz ceník služeb. V případě úspěšného nástupu řidiče do zaměstnání je služba zprostředkování zpoplatněna: viz ceník služeb.

TIP: někteří registrovaní řidiči nemají platný evropský profesní průkaz. I tyto řidiče je ovšem možné zaměstnat a profesní průkaz jim (mnohdy velmi snadno) zajistit. Jak lze tuto situaci řešit najdete zde.

Je nám líto, pro zadané parametry nemáme v tuto chvíli nabídku.
Zkuste to prosím znovu za pár dní.
Zobrazit další 20

Pracujte s truckjobs.cz pravidelně,
nejen v momentě, kdy nemáte práci.
Vyplatí se to!

Přihlásit se
Přihlásit přes Facebook